FAŞİST DEVLETİN KATLİAMLARINI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!


24 Aralik 1978 Maraş, 19-22 Aralık 2000 Hapishaneler,
28 Aralık 2011`de Roboski…

FAŞİST DEVLETİN KATLİAMLARINI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!
FAŞİST DEVLETİN KATLİAMLARINI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!
Faşizmin saldırıları, baskısı, asimilasyon, inkar ve imha politikasının en barbar hali Aralık ayında gerçekleşen bu katliamlarda görülebilir.
Tarihi, barbarlık, katliam ve işkencelerle dolu olan Türk devleti, bugünde aynı barbarlığını hız kesmeden sürdürmektedir. Devrimci, demokratik muhalefete karşı faşist baskı ve tutuklamalar, Kürt Ulusuna ve siyasetçilerine yönelik imha ve esir alma politikaları, Suriye Kürdistanı- Rojava`ya dönük askeri işgalci saldırganlığı ve katliamları devam etmektedir. Türk hakim sınıflarının klikleri arasında süren dalaş ve çıkar çatışmasının giderek büyümekte olduğu süreçte, çeşitli milliyetlerden Türkiye halkının içten içe kabaran öfkesi de büyümektedir. Her türlü baskı ve zulme rağmen direniş, karşı koyuş ve devrimci mücadele sürmektedir.
Aralık ayında katledilenleri andığımız bu süreçte, faşist katliamları ve Türk devletinin barbarlığını, Avrupa demokratik Kamuoyuna teşhir edelim!
Baskı ve katliamlarla sindirilmeye çalışılan her milliyetten halkımızın derinden kaynayan öfkesini, faşizme karşı örgütleme görevlerine sarılalım!
AGEB (Avrupa Göçmen Emekçiler Birliği)