Friday, April 1, 2022

Estado Espanol - Absolució per als joves antifeixistes de Pego! EL FEIXISME NO PASSARÀ!

Partido comunista maoista

Les masses són els vertaders herois, en tant que nosaltres som sovint puerils i ridículs; sense comprendre això, no podrem adquirir ni els coneixements més elementals. Mao Tse Tung

Des del Partit Comunista Maoista volem mostrar tot el nostre suport als joves antifeixistes de Pego que s’enfronten a unes condemnes injustes per fer front al feixisme al seu poble i no tolerar que un grup de nazis intimidara al veïns amb les seues accions.

Tot va ocórrer el passat 18 d’octubre de 2020, quan els ultres del CF Gandia, un conegut grup nazi, van anar a Pego per un partit de futbol. Allí van començar a fer càntics nazis i a amenaçar a la gent. Això va comportar que centenars de joves antifeixistes anaren a Pego a defendre’s del grup de feixistes, que, finalment, va haver d’eixir escoltat per la Guardia Civil davant la reacció de les masses.

Ara, un any i mig després, la fiscalia demana fins a nou anys de presó per a 14 joves que van repel·lir l’acció dels nazis, demostrant així, una vegada més, de quin costat està la justícia i les forces de repressió de l’Estat.

Vàries han sigut les mobilitzacions que s’han organitzat exigint l’absolució dels joves antifeixistes, demostrant així la solidaritat de classe i antifeixista de les masses enfront de l’acció dels grups nazis i dels tribunals burgesos.

Deia el President Mao Tse Tung que hem de donar suport tot allò que l’enemic combat i combatre tot que l’enemic dona suport. En aquest cas aquesta frase té més sentit que mai, i és que és la burgesia i el seu Estat qui donen total impunitat al feixisme, com és aquest cas, o l’arxiconeguda Operació Pànzer, mentre persegueix i condemna les accions de les masses.

Assumim com a error i, per tant fem autocrítica, no haver participat de forma activa en aquestes mobilitzacions i no haver treballat per l’absolució dels joves antifeixistes de Pego. Volem manifestar que corregirem aquesta actuació.

EXIGIM LA IMMEDIATA ABSOLUCIÓ DELS JOVES ANTIFEIXISTES DE PEGO!

EL FEIXISME NO PASSARÀ!

 

No comments:

Post a Comment