Friday, November 26, 2021

24 november Internationalist - DINAMARCA: Aktion til den Internationale Aktionsdag imod Operation Prahaar-3

(socialistiskrevolution)


Vi har modtaget dokumentation af et banner, som er blevet hængt ud foran den Indiske Ambassade i København. Banneret har parolen: “NED MED PRAHAAR-3! SEJR TIL FOLKEKRIGEN I INDIEN!” og et hammer og segl.

I Indien er kampen for proletariatet og de andre undertrykte klasser og folks frigørelse i udvikling.

I Indien leder proletariatet gennem dets parti: Indiens Kommunistiske Parti (Maoist) Folkekrigen i Indien, udkæmpet af Folkets Befrielsesguerillahær og Folkemilitserne, hvor de erobrer den Nye Magt i tusindvis af landsbyer i de befriede områder, som er konkretiseret i de såkaldte ”Janatana Sarker”, som betyder Revolutionære Folkekomitéer.

D. 24 November i 2021 er er tiårsdagen for det kujonagtige snigemord på Kammerat Kishenji, et medlem at det Politiske Bureau af Indiens Kommunistiske Parti (Maoist). Siden hans død har Folkekrigen i Indien lidt store slag, men den har formådet at besejre og overkomme alle de folkemorderiske operationer, som den gamle indiske stat har lanceret imod dem. I år er dagen desuden den internationale aktionsdag til støtte for Folkekrigen i Indien og partiet, der leder den, imod den gamle indiske stat, Modis fascistiske og folkemorderiske regering og hans seneste folkemorderiske plan: “Prahaar-3”DSTOP PRAHAAR-3!

DØD OVER MODIS FASCISTISKE OG FOLKEMORDERISKE REGIME!

LEVE INDIENS KOMMUNISTISKE PARTI (MAOIST)!

LEVE FOLKEKRIGEN I INDIEN!

LEVE DEN PROLETARISKE INTERNATIONALISME!

 

No comments:

Post a Comment