ADHK (Avrupa Demokratik Haklar Konfederasyonu), ADKH (Avrupa Demokratik Kadın Hareketi) ve SYM (Socialist Youth Movement – Sosyalist Gençlik Hareketi) faşist TC devletinin temsilcisi Erdoğan’ın Almanya ziyaretini protesto etmek için, 28 Eylül cuma Berlin Postdamer Platz, 29 Eylül cumartesi günü Köln Deutzer Werft yapılacak olan yürüyüş ve mitinglere katılım çağrısı yaptı
Almanya’da yaşayan biz işçi ve emekçiler, diktatör Erdoğan’ı istemiyoruz!

ADHK (25-09-2018) Türk- İslam sentezli faşist ideolojinin baş temsilcisi, Diktatör Erdoğan’ın, Almanya’ya resmi davetli olarak gelmesini istemeyen yerli, yabancı ve göçmen emekçiler; Erdoğan’ın Türkiye/Kuzey Kürdistan ve Orta Doğu halklarına karşı işlediği suçlardan ötürü ve de Alman tekelci burjuvazisinin iktidardaki hükümetinin Erdoğan’la olan suç ortaklığını protesto etmek için çeçiştli etkinliklerle protesto  eylemliliklerini devam ettiriyor. “Erdoğan Not Welcome Platformu”nun protesto etkinliklerinde ADHK olarak, devrimci demokrasiye olan bağlılığımız ve halklarımıza karşı olan sorumluluğumuzdan ötürü tüm etkinliklerin öznesi olduğumuzu, olacağımızı bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyoruz.
Erdoğan’ın faşist uygulamalarına, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da asla boyun eğmeyeceğiz. Hak ettiği üzere, tarihin çöplüğüne gömene kadar mücadelemiz kesintisiz devam edecektir. Ayrıca, konunun sadece Erdoğan olmadığı, onun tüm insanlık dışı uygulamalarını, neo-liberal sömürü ve talan politikalarını destekleyen, daha da önemlisi teşvik eden emperyalist efendilerinden kaynaklanan bir mesele olduğunun da bilincindeyiz. Alman hükümetinin böylesi bir kan emiciye kucak açması, Nazi geçmişinden dersler çıkartdığı söyleminin yalan olduğunu göstermekte, hatta ve hatta bu geçmişi hortlatmak arzusunda olduğunun bir ifadesidir. Bugün CHEMNİTZ’de yaşanan ve giderek Almanya’nın diğer kentlerine yayılacak olan Nazi saldırıları bunu anlatmaktadır.Ve yine Diktatör Erdoğan’a karşı yerli, yabancı tüm emekçilerin en demokratik hakları olan protesto yürüyüşlerini yasaklayan Alman emperyalizminin yüzündeki“demokrasi“ maskesi düşmüş, Nazi hayranlığı tüm çıplaklığıyla açığa çıkmıştır.Kuşkusuz, Alman emperyalizminin önemli bir sömürü pazarı olan Türkiye’yi gözden çıkarması beklentisi içine girmek, en hafif deyimle safdillik olur. Ancak, Nazi Almanyasından inanılmaz acılar çekmiş, büyük bedeller ödemiş Alman emekçilerini uyarmak, onlarla omuz omuza olmak biz devrimci-demokratların asli görevidir. Berlin yürüyüşünü yasaklayıp, Erdoğan faşistine rahat nefes aldırma politikaları, Alman tekelci burjuvazisinin ve onun hükümetinin faşizme olan hayranlığını ve pervasızlığını göstermektedir.
Alman emperyalist tekellerinin gerici çıkarları için, demokrasinin ve demokratik hakların kurban edilemeyeceğini haykıran emekçiler; diktatör Erdoğan ve onun efendilerine gereken dersi vereceklerdir mutlaka. Bu bilinçle tüm işçi ve emekçileri demokrasi, insan hakları ve sosyalizm için alanlara davet ediyoruz. Bu davet, halkların kardeşlik davetidir. Bu davet, sömrüye, zulüme ve insan haklarının yok sayılmasına karşı kavgayı kuşanma, demokratik haklarımızı koruma ve kullanma davetidir.
28 Eylül saat 16.00 Postdamer Platz Berlin
29 Eylülde Köln Deutzer Werft Saat: 10.00
ADHK (Avrupa Demokratik Haklar Konfederasyonu)
ADKH (Avrupa Demokratik Kadın Hareketi)
SYM (Socialist Youth Movement – Sosyalist Gençlik Hareketi)
Eylül 2018